0

Αυτό που συμβαίνει στον “μικρόκοσμο” του Παναθηναϊκού είναι κάτι το μοναδικό.

Γιατί τέτοια “μαυρίλα” και τέτοια μιζέρια στην πρώτη πραγματικά δύσκολη στιγμή της σεζόν δεν έχει γνωρίσει άλλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για 19 αγωνιστικές, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν “στρατηγός” και οι παίκτες διέθεταν “μαχητική ψυχή”. Μόλις χάθηκε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, άρχισε ο… μηδενισμός και η κατήφεια.

Ναι, ο Παναθηναϊκός διανύει τη χειρότερη περίοδο της σεζόν και τούτη η ιστοσελίδα έχει επισημάνει εδώ και καιρό τα λάθη που έχουν γίνει. Τότε που όλα – θεωρητικά – πήγαιναν καλά.

Ναι, υπάρχουν ευθύνες και φαινόταν εδώ και καιρό ότι το “καράβι” πάει να πέσει σε “ξέρα”. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τίποτα. Όπως ο Παναθηναϊκός δεν έγινε πρωταθλητής από το… Νοέμβριο επειδή ήταν πρώτος και είχε διαφορά οκτώ βαθμών, έτσι και τώρα δεν έχει κριθεί ο τίτλος. Άλλωστε η διαφορά των δύο βαθμών είναι μικρή και ανατρέψιμη.

Τώρα χρειάζεται Παναθηναϊκή συσπείρωση και ενότητα. Όχι στις χαρές μόνο, αλλά και στις λύπες.

Αν μια φορά γέμιζε η Λεωφόρος στην καλή περίοδο του Παναθηναϊκού, τώρα πρέπει να γεμίσει… δέκα! Δεκαέξι χιλιάδες φίλαθλοι να είναι στις εξέδρες και άλλοι τόσο έξω από το γήπεδο.

Αν μια φορά ο κόσμος του Παναθηναϊκού χειροκροτούσε τους παίκτες και τον προπονητή και πίστεψε σε αυτό το αγωνιστικό πρότζεκτ, τώρα πρέπει να πιστέψει πιο πολύ. Να μεταφέρει με τη φωνή και τα τραγούδια του αυτή την πίστη στους ποδοσφαιριστές. Να χειροκροτήσει τον Σχένκεφελντ και τον Κουρμπέλη και ας έκαναν “χαζομάρες” στα τελευταία ματς. Να αποθεώσει τον Βέρμπιτς που ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό. Να κάνει τον Σπόραρ να αισθανθεί σημαντικός. Αυτοί οι παίκτες έμειναν στο ρόστερ, αυτοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος! Με τη γκρίνια δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε θα έρθει ο ποδοσφαιρικός “μεσσίας”.

Το πρωτάθλημα ακόμα ΠΑΙΖΕΤΑΙ, ο Παναθηναϊκός το διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες και η απόδοση των ευθυνών θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του. Πρέπει να έχει “σύμμαχο” την καλή αύρα των οπαδών του. Stop στη μιζέρια, γιατί ο Παναθηναϊκός σας έχει ανάγκη! Όχι ο Αλαφούζος που όλοι ξέρουμε τι έχει κάνει στο σύλλογο. Όχι η “αυλή” του. Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες πρέπει να αισθανθούν αυτό το κύμα αγάπης, αυτή τη μοναδική στήριξη που μπορεί να δώσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Βλέπετε πόσο ενωμένοι είναι οι ΑΕΚτζήδες; Ακόμα και με -8, έδωσαν πίστη και ελπίδα στους παίκτες τους. Βλέπετε τη συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού στην ομάδα τους; Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν και αυτοί χειροκροτούν. Βλέπετε τους ΠΑΟΚτσήδες πόσο στηρίζουν το νεανικό πρότζεκτ του Λουτσέσκου;

Κρύψτε στην ντουλάπα για λίγο διάστημα τα… πληκτρολόγια, σταματήστε τα σχόλια στα social media και τη μιζερολογία και βοηθήστε κι εσείς. Τώρα χρειάζεστε, πιο πολύ από ποτέ. Για ένα πρωτάθλημα που μπορεί να “βαφτεί” στα… πράσινα στο φινάλε.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον «χαμό» των δύο πιλότων (Pic)

Previous article

Πήρε το «9» ο Αγραβάνης και λόγω… Φώτση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.