0

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Κυριακής (05/02) με τη Λαμία, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, τη στιγμή που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται για αλλαγή.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας για τον αγώνα με τη Λαμία, ωστόσο, άπαντες στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» βλέπουν την αναμέτρηση ως τελικό. Μοναδικό ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η νίκη και παράλληλα να μπει ένα στοπ στα δύο αρνητικά αποτελέσματα, τις ήττες από ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι με το «συγκρότημα» της Φθιώτιδας και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να προχωρήσει σε μία αλλαγή. Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα τον Ντάνιελ Μαντσίνι, θέλοντας να δώσει άλλη πνοή στα «φτερά» της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, ο Μπερνάρ αναμένεται να επιστρέψει στη θέση “10” μοιράζοντας το παιχνίδι πίσω από τον σέντερ φορ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ατομικό για Βέρμπιτς και Μάγκνουσον

Previous article

Ράντονιτς: «Να παίξουμε κόντρα στην Μπασκόνια όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.