0

Θυμάστε τον Γιάκομπ Κρίστενσεν; Ο Δανός μέσος υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι.

Ωστόσο έπεσαν στο κενό όλες οι προσπάθειες του «τριφυλλιού» να έρθει σε συμφωνία με την Νόρτζελαντ και να τον φέρει στο Κορωπί.

Παρότι από τότε μέχρι σήμερα κύλησε μπόλικο νερό στ΄αυλάκι, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να διατηρεί θαυμαστές εντός των πράσινων τειχών, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραιτήτως πως ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει στο κυνήγι της απόκτησής του το προσεχές καλοκαίρι οπότε και λ

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Δανός χαφ κάνει…γκελ και σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Η Σπέτσια και η Φούλαμ είναι δύο κλαμπ που τον έχουν «σημαδέψεθι» εν όψει καλοκαιριού και επιχειρούν να αποσπάσουν από τώρα την υπογραφή του.

Σημειωτέων πως ο Κρίστενσεν απέρριψε όλες τις προτάσεις της Νόρτζελαντ για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Από την πλευρά της η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος στη Δανία επέλεξε να μην τον πουλήσει το φετινό Γενάρη και να εξοικονομήσει έτσι κάποια χρήματα, βάζοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το αγωνιστικό κομμάτι και το κυνήγι του τίτλου.

Μια φορά ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την αποχώρηση του Κρίστενσεν από την Νόρτζελαντ κι είναι καθαρά θέμα χρόνου η μεταγραφή του σε άλλο κλαμπ.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Στόχος για τον Μάγκνουσον το παιχνίδι με τον Άρη

Previous article

Ο Ιβάν παραμένει ψύχραιμος και το μεγάλο ερώτημα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.