0

Μόνο εύκολο δεν είναι να μπάσεις στο πνεύμα της ομάδας παίκτες που έρχονται μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.
Ειδικά σε κλαμπ που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι μπάσκετ θέλει να παίξει.

Τα αληθινά προσόντα Τόμας και Αγράβανη θα τα δούμε του χρόνου (και αν). Προς το παρόν οι πράσινοι αντιμετωπίζουν (λογικά) θέματα επικοινωνίας κι ακόμα μαθαίνουν πως να κλείνουν παιχνίδια που βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Συνηθως χάνουν αλλά είναι αναμενόμενο μιας και τα ράβε-ξήλωνε στο τριφύλλι το κάνει να μην έχει συνέχεια και συνοχή ως οντότητα αφού αλλάζει πρωταγωνιστές και κουμανταδόρους συχνά.
Υπό αυτό το πρίσμα ακόμα και υβρίδιο Τζόρνταν να είσαι θα δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις.

Η αλήθεια είναι πως οι καινούργιοι δεν είναι τίποτα παιδαρέλια, αποτελούν έτοιμους παίκτες, ειδικά ο Τόμας έχει υπόβαθρο και mental toughness να αποτελέσει factor άμεσα.

Από την άλλη η παρουσία του Αγράβανη σε βελτιώνει στο ριμπάουντ αλλά υπολογίζοντας και την παρουσία του Ουίλιαμς συν το γεγονός ότι ο Δημήτρης δεν είναι μεγάλος θιασώτης της άμυνας βλέπουμε ότι στο 4 παραμένεις χωρίς πραγματικό Defensive Stopper, δίχως ηγέτη με αμυντική υπερηφάνεια στη πίσω γραμμή άμυνας.

Δημήτρης Στρατής

Ουόλτερς: «Δεν πρέπει να ξεκινάμε έτσι τα ματς, ειδικά στην Euroleague»

Previous article

Παναθηναϊκός – Εθνικός 6-5: Ο Παναθηναϊκός παίζει στον δεύτερο τελικό της ιστορίας του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.