0

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως ενημέρωσε η Βέιλε μέσα από ποστάρισμα στα social media.

Τα χειρότερα νέα έλαβε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης σχετικά με την πορεία του τραυματισμού του, καθώς όπως ανακοίνωσε η Βέιλε υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 22χρονος επιθετικός, διένυε μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Δανίας έχοντας φέτος καταγράψει συνολικά 20 εμφανίσεις με 9 γκολ και 4 ασίστ. Η Βέιλε βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Τουρκία στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την επανέναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Ο νεαρός πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού ενημέρωσε με την σειρά του τους ακόλουθους του στο instagram για το δυσάρεστο γεγονός, αναλυτικά έγραψε:
«Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ’ ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο θεό!».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Το ταξίδι του Αϊτόρ στην Αθήνα, το ιατρικό τσεκάρισμα και το ραντεβού με τους πράσινους

Previous article

Έξαλλος ο Μπέικον μετά από την τεχνική ποινή – Η χειρονομία προς τον κόσμο (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.