0

Με τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ Γυναικών εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΑ Χανίων (13:30).

Οι «πράσινες» μετά τη μεγάλη νίκη που πήραν την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έπιασαν κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα, με τις «ερυθρόλευκες» ωστόσο να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε κάθε περίπτωση το «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα και ταυτόχρονα να συνδυάσει μία ακόμα νίκη με καλή εμφάνιση, προκειμένου να αποδείξει την αγωνιστική βελτίωση που διανύει το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως εκτός για την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη θα είναι η Ελισάβετ Μπουντούρη, που πρόσφατα έκανε αρθροσκόπηση.

Διαιτητές στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Κλαδισού θα είναι οι Γρίβα, Παπαδόπουλος Χρ. Και Χριστοδουλάκης.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας ανδρών!

Previous article

ΑΟ Θήρας – Παναθηναϊκός: Δύσκολη αποστολή στη Σαντορίνη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.