0

Δεν θα γίνει ούτε το Κολοσσός – Παναθηναϊκός, καθώς οι πράσινοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα.

Μετά από το Λαύριο – Ολυμπιακός, το οποίο αναβλήθηκε επειδή το κλειστό του Λαυρίου έσταζε, αναβολή αποφασίσθηκε και στην αναμέτρηση Κολοσσός – Παναθηναϊκός που είχε οριστεί για τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 19:15.

Οι πράσινοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στη Ρόδο εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που πλήττει εδώ και μερικές ώρες και θα συνεχίσει να πλήττει για ημέρες τη χώρα.

Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Basket League θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενώ Κολοσσός – Παναθηναϊκός προετοιμάζονται για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που θα γίνει στο Ηράκλειο.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Αιχμές από Παντελίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να λήξει το παιχνίδι και να κερδίσουμε»

Previous article

Μαντσίνι: «Μία καλή νίκη για να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.