0

Το δικό του σχόλιο μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκό επί του Ολυμπιακού έκανε ο Φερνάντο Ερνάντεζ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Κουβανός διαγώνιος μπορεί να μην έπαιξε καθόλου στο πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως παρακολούθησε από κοντά την μεγάλη νίκη της ομάδας του κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο για τον πρώτο ημιτελικό του CEV Challenge Cup.

Μάλιστα, ο ίδιος πανηγύριζε κάθε πόντος της ομάδας του, την οποία στο τέλος αποθέωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, χαρακτηρίζοντάς την ως την καλύτερη στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα story του στο Instagram, ο Ερνάντεζ αποκαλύπτει πως είχε συνομιλία με πολλούς φίλους της ομάδας, μετά την είδηση της απουσίας του. Ο ίδιος, τους καθησύχαζε, λέγοντας τους πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο story ο διαγώνιος του Παναθηναϊκου:

«Όπως είπα, πριν το ματς, σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ανησυχούσαν. Αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα! Όλοι ήταν MVPs».

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Πως ο Αλαφούζος έπεισε τον Αϊτόρ να ανανεώσει

Previous article

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και ηρεμία…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.