0

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Λαμία αλλά αυτό ήταν το πιο σημαντικό!

Στην Όσιγιεκ ήταν από τους πρωταγωνιστές, παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί παρά να σχολιάσει πως φυσικά και το επίπεδο του Παναθηναϊκού είναι διαφορετικό.

Πάντως, έως τώρα στις προπονήσεις το πάλευε ο Κλαινχάϊσλέρ, που είχε ήδη δύο συμμετοχές ως αλλαγή τη μία για το Κύπελλο και την άλλη στην Τρίπολη για τη Super League 1.

Με τη Λαμία έπαιξε για πρώτη φορά ως βασικός και το συνόδεψε με γκολ στην αρχή του αγώνα.

Το γκολ ήταν ότι καλύτερο για την ψυχολογία του. Προκειμένου να είναι παίκτης που θα μπορεί να στηριχθεί ο Γιοβάνοβιτς και στη συνέχεια της σεζόν, άλλωστε για αυτόν τον λόγο τον απέκτησε.

Ο 29χρονος Ούγγρος μπορεί να μην έχει το γκλαμ του Μαντσίνι αλλά αυτό που λέγεται από το Κορωπί είναι πως έχει κίνητρο μια και ο Παναθηναϊκός είναι έως τώρα η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Είχε κάνει μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης αλλά ποτέ δεν έπιασε στη Γερμανία.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Αυτά ζητάει ο Γιοβάνοβιτς από τον Βαγιαννίδη

Previous article

Γιατί πήγε ο Γιοβάνοβιτς στη Λεωφόρο – Ποιους ήθελε να δει!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.