0

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει τις τελευταίες μέρες την χώρα μας, έντυσε στα «λευκά» το ΔΑΚ Λαμίας με αποτέλεσμα το πρώτο μας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ να αναβληθεί, κάτι που δεν είχε γίνει το 2017 με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Πανοραμική λήψη του ΔΑΚ Λαμίας:

Η αναβολή αυτή ωστόσο, έρχεται για να μας ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα στην 21η Δεκεμβρίου 2017.

Τότε πάλι η κακοκαιρία είχε πλήξει τη πόλη της Φθιώτιδας και το γήπεδο είχε ντυθεί στα «λευκά», ενώ ήταν προγραμματισμένος το πρώτο ματς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό. Τότε προς έκπληξη όλων, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων, αφού επθεώρηση τον αγωνιστικό χώρο έκρινε ότι μπορεί να παιχτεί αγώνας.

Παρά τις διαμαρτυρίες ότι τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε «σέντρα», ενώδεν του άλλαξε γνώμη ούτε η συνεχόμενη και δυνατή χιονόπτωση την ώρα της αναμέτρησης.

Το αποτέλεσμα για το Τριφύλλι ήταν η ήττα ντροπή με 4 – 1 που στην ουσία τον άφησε εκτός θεσμού εκείνης της περιόδου.

Το πάθημα του Παναθηναϊκού έγινε μάθημα… στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία οι οποίοι συμφώνησαν από κοινού να αναβληθεί το παιχνίδι χωρίς καν να ανοίξει το φύλλο αγώνος, γεγονός που πηγαίνει την αναμέτρηση για την 1η Μαρτίου και τον επαναληπτικό μια εβδομάδα νωρίτερα.

Δείτε φωτογραφίες από την τότε αναμέτρηση του Παναθηναϊκού :

 

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ο Δανός Κριστόφερσεν στο Άρης-Παναθηναϊκός

Previous article

Η παρακάμερα του αγώνα Youth League Παναθηναϊκός – Πόρτο (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.