0

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ, αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα καριέρα σε ηλικία 39 ετών, με τον άλλοτε “πράσινο” γκολκίπερ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μίας ομάδας που βρίσκεται στην έκτη κατηγορία της Αγγλίας.

Για την ακρίβεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Peterborough Sports FC, όπου μαζί με τον Μίκαελ Γκάσμαν θα βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετέχουν 24 ομάδες, με το σύνολο του Στιλ να βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς μετά από 28 αγώνες.

Ο Άγγλος “πορτιέρε” αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος από το 2014 ως το 2017, διάστημα στο οποίο υπερασπίστηκε την εστία του Παναθηναϊκού σε 99 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια (μετά το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας) είχε αποφασίσει να αλλάξει θέση στο γήπεδο, καθώς αγωνίζονταν σαν επιθετικός.

Μάλιστα τον Αύγουστο του 2022 σκόραρε στο Κύπελλο Αγγλίας, αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ της ερασιτεχνικής Deeping Rangers   στην ήττα – αποκλεισμό από την Spalding United με 2-1.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με «τεράστια» ονόματα ο Μπιλάλ

Previous article

Πάει στο All-Star Game ο Σαμοντούροβ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.