0

Έκανε αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε και τρίτο εξτρέμ αλλά ο Γιοβάνοβιτς είναι ok

Έκανε μεγάλη εντύπωση σε κάποιους που ο Παναθηναϊκός έστω και στο τέλος των μεταγραφών δεν κινήθηκε για ακόμα έναν εξτρέμ.

Με Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Κλάινχαϊσλερ θα πορευθεί έως το τέλος της σεζόν, έχοντας αλλάξει αθόρυβα τη μισή ενδεκάδα του. Σίγουρα πάντως καλύτερος απολογισμός από ότι ήταν χωρίς τον Αργεντίνο από τον Άρη και τον Ούγγρο από την Όσιγιεκ.

Απλά με τον Παλάσιος να παίζει σχεδόν σε όλα τα ματς (πριν τον αγώνα με τη Λαμία) από την αρχή και τον Βέρμπιτς σε κακή κατάσταση, υπήρχε η αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός θα την έκανε και αυτήν την κίνηση.

Κάποιοι το ανέλυσαν ως προς το ότι οι «πράσινοι» έχουν και τον Αϊτόρ που θα γυρίσει την επόμενη σεζόν, επομένως ακόμα και αν δε φύγει κανείς, υπάρχει μια 5άδα καλών παικτών σε αυταίς τις δύο θέσεις.

Αυτό που λέγεται εντόνως είναι πως ο Γιοβάνοβιτς ήταν άκρως ικανοποιημένος από τις δύο κινήσεις.

Μπορεί να έγινε κάποιο τσεκ σε 1-2 ποδοσφαιριστές αλλά ο κόουτς ήθελε η ομάδα να μείνει ως έχει.

Και με τον Αϊτόρ να είναι σε φάση αποθεραπείας και ανανέωσης συμβολαίου, ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί πως είναι καλυμμένος.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Ήρθε ο καιρός να σπάσει την παράδοση στην Θεσσαλονίκη!

Previous article

Tα χρόνια πολλά της ΠΑΕ στον Αϊτόρ (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.