0

Την ήττα με σκορ 11-13 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Τρίτη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Β’ φάση του πρωταθλήματος για την ομάδα του Δημήτρη Μάζη, που παρουσίασε προβλήματα στην άμυνα, απέναντι στην ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου που ήταν εύστοχη στον παίκτη παραπάνω.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους «πράσινους» ωστόσο να μην αφήνουν τη διαφορά να ανοίξει. Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10 με γκολ του Δερμιτζάκη και να ξαναμπεί στο ματς, ωστόσο οι «πράσινοι» δέχτηκαν άμεσα δύο γκολ από το «δικέφαλο» (10-12), που έφυγε με το διπλό από το κολυμβητήριο του Γουδή, επικρατώντας με 11-13.

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

 

Απίστευτος Παππάς: Έγινε πωλητής για άστεγους της «Σχεδίας»! (pic)

Previous article

Λεωνίδας Βόκολος: «Ο Αλαφούζος έσωσε τον Παναθηναϊκό από τα βράχια, του αξίζει το πρωτάθλημα!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.