0

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον ‘Άθλο Ορεστιάδας στο κλειστό του Αγίου Θωμά, τέσσερις μέρες πριν το  δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup. Oι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League.

Mε αυτή τη νίκη οι “πράσινοι” ανέβηκαν στους 30 βαθμούς και την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου πλέον συγκατοικούν με τον ΠΑΟΚ (ο “Δικέφαλος του Βορρά έχει ένα ματς λιγότερο). Στην κορυφή φιγουράρει ο Ολυμπιακός με 38 βαθμούς.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” Δημήτρης Ανδρεόπουλος χρησιμοποίησε και πάλι τον Γίρι Κόβαρ σε θέση διαγώνιου και τον Μπρέντεν Σάντερ σε θέση ακραίου, αφήνοντας εκτός τον Κουβανό Φερνάντο Ερνάντεζ. Ο “τίγρης” αναμένεται να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3-1 των αντιπάλων τους μέσα στο Ρέντη και έτσι χρειάζονται μόλις δύο σετ στον αγώνα της Τετάρτης, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Σε περίπτωση νίκης των “ερυθρόλευκων” με 3-0 ή 3-1, τότε οι δύο “μονομάχοι” θα λύσουν τις διαφορές τους στο “χρυσό” σετ.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, αυτό δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς οι “πράσινοι” κυριάρχησαν απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-16

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Googlenews στο Facebook στο Twitter στο Insta

Λεωνίδας Βόκολος: «Ο Αλαφούζος έσωσε τον Παναθηναϊκό από τα βράχια, του αξίζει το πρωτάθλημα!»

Previous article

Βαριά ήττα με 6-1 για τον Παναθηναϊκό Β’ στο φιλικό με την Καλλιθέα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.