0

Ο Γιώργος Καρλαύτης είναι ο Έλληνας που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, καθώς διεκδικεί το Super Bowl, με τους Kansas City Chiefs.

Ονειρεμένη σεζόν για τον ρούκι των Κάνσας Σίτι Τσιφς που πήρε το πρωτάθλημα με την ομάδα του.

Πιο ονειρεμένη ρούκι σεζόν δεν θα μπορούσε να έχει ο Γιώργος Καρλαύτης.

Ο απόφοιτος του Περντιού, που μετακόμισε στις ΗΠΑ από την Αθήνα σε ηλικία 13 ετών, στην πρώτη του σεζόν στο NFL ευτύχησε να πάρει και τον τίτλο στο Super Bowl.

Ο Καρλαύτης έγινε ο δεύτερος Ελληνας που κατακτά πρωτάθλημα στο Αμερικανικό ποδόσφαιρο (ο Ελληνικής καταγωγής, αλλά Αμερικανός Κρις Μαραγκός το είχε κατακτήσει το 2018), άθλημα το οποίο όταν μετακόμιζε στις ΗΠΑ, δεν γνώριζε καν. Ηταν πάντα φαν του… soccer και μάλιστα φανατικός φίλος του Παναθηναϊκού.

Οταν έγινε ντραφτ πριν ένα χρόνο, ρωτήθηκε για το αν υποστηρίζει την ΑΕΚ ή τον Παναθηναϊκό. Η απάντησή του: «Παναθηναϊκός! Πάντα. Όλη μέρα. Θύρα 13, έλα φίλε… Τα πρώτα ρούχα που έβαλα όταν γεννήθηκαν ήταν του Παναθηναϊκού. Πράσινο και άσπρο, φίλε»…

 

Ο Καρλαύτης γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 2001 στην Αθήνα κι από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Το American Football, βέβαια, προέκυψε μετά το 2014 όταν και μετακόμισε στις ΗΠΑ, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο νεαρός άσος του NFL, δεν ξεχνάει την πατρίδα του και δηλώνει ξεκάθαρα… Παναθηναϊκός, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Παναθηναϊκός σε Καρλαύτη: «Συγχαρητήρια, έκανες περήφανη την πράσινη οικογένεια»

Ο Παναθηναϊκός συνεχάρη με ανάρτησή του στα social media το νικητή του SuperBowl Γιώργο Καρλαύτη, ο οποίος έχει δηλώσει υποστηρικτής του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» δεν παρέλειψαν να στείλουν τα συγχαρητήριά τους και τις ευχές τους στον υποστηρικτή της ομάδας και αθλητή του NFL, Γιώργο Καρλαύτη, που κατέκτησε το Super Bowl με την ομάδα του, Κάνσας Σίτι Τσιφς.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του στέλοντας τα συγχαρητήριά του και δηλώνοντας την περηφάνια του για το επίτευγμα του Καρλαύτη.

«Συγχαρητήρια Τζορτζ Καρλαύτη για την κατάκτηση του πρώτου σου Super Bowl. Έκανες περήφανη την πράσινη οικογένειά».

 

Ράντονιτς: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι με τον Κολοσσό»

Previous article

Στο ελληνικό ρόστερ ο Ματ Τόμας αντί του Νέιτ Ουόλτερς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.