0

Συνηθίζεται να λέγεται πως οι οπαδοί αμαυρώνουν τη διεξαγωγή μίας αναμέτρησης, όμως πλέον στην Ελλάδα έχουμε περάσει σε… next level, αφού η αστυνομία από μόνη της, χωρίς να έχει προκληθεί, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό εντός γηπέδου, αποφάσισε με το «έτσι θέλω» να αμαυρώσει τη γιορτή που στήθηκε στον Άγιο Θωμά και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή εκατοντάδων θεατών.

Η ενέργεια της αστυνομίας μόνο εγκληματική μπορεί να χαρακτηριστεί. Σε ένα γήπεδο με παιδιά και ΑμεΑ, η αστυνομία αποφάσισε να ρίξει δύο φορές δακρυγόνα, μία εντός του γηπέδου και μια στις σκάλες της θύρας 3. Ο λόγος; Μόνο οι ίδιοι τον ξέρουν. Η αιτία; Πραγματικά καμία. Το αποτέλεσμα; Να στερηθεί ο Παναθηναϊκός τον πρώτο του παίκτη, τον κόσμο που ζηλεύει όλη η Ευρώπη.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι πραγματικά αδιανόητη και εισέρχεται στις πύλες του ανεξήγητου. Για μία εγκληματική ενέργεια της αστυνομίας, πλέον το «τριφύλλι» καλείται να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του, την ίδια στιγμή που ποτέ και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν πάρθηκε η απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» αναγκάστηκε να βγει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ώστε να ανασάνει. Βοήθησε η αποχώρηση του κόσμου να καθαρίσει η αποπνικτική ατμόσφαιρα του κλειστού; Φυσικά όχι. Δημιούργησαν επεισόδια εντός γηπέδου οι φίλοι του «τριφυλλιού» ώστε να τιμωρηθούν; Φυσικά όχι.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν κακήν κακώς από το κλειστό, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και τα χειρότερα να αποφεύγονται απλά και μόνο επειδή οι άνθρωποι των «πράσινων» άνοιξαν αμέσως τις πόρτες για πάρει ανάσα ο κόσμος.

Ποιος κόσμος; Αυτό που σε όλη το χρονικό διάστημα της προσέλευσης στο γήπεδο δεν δημιούργησε το παραμικρό. Δεν έδωσε δικαίωμα για ούτε μία στιγμή έντασης, πριν η αστυνομία αποφασίσει να ρίξει δις δακρυγόνα ΜΕΣΑ στο κλειστό. Και επαναλαμβάνουμε, η αστυνομία έριξε δακρυγόνα ΜΕΣΑ στο κλειστό, χωρίς να έχει συμβεί το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και ζητούν άμεση απάντηση…

  • Με ποια υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού έκλεισαν οι πόρτες όταν το σύνολο των ΜΜΕ που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και άπαντες συνομολογούν ότι όλα άρχισαν και τελείωσαν στην άσκοπη χρήση δακρυγόνου εντός γηπέδου;
  • Ποια επεισόδια έχουν καταγράφει εντός γηπέδου;
  • Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι όλα αυτά δεν είχαν στόχευση;

Γελίο κράτος – Η εξήγηση της Αστυνομίας: «Πήγαν να μπουν 200 φίλαθλοι χωρίς εισιτήριο και έγινε χρήση χημικών»

Previous article

«Καθάρισε» τον Άρη και πήγε τετράδα ο Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.