0

Μια ημέρα μετά τα τραγελαφικά γεγονότα που σημειώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές με τη ρίψη δακρυγόνων εντός του γηπέδου, που έφεραν την αναβολή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό του CEV Challenge Cup (14:30, Cosmote Sport 7).

Οι «πράσινοι», σε ένα παιχνίδι που απέκτησε νέα δεδομένα, καλούνται να κατακτήσουν τα δύο σετ που χρειάζονται για να βρεθούν στους τελικούς της διοργάνωσης. Εκεί, ήδη από χθες περιμένει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία επικράτησε της Μπαστάρντο, κλειδώνοντας τη μία από τις δύο θέσεις.

Το «τριφύλλι» στο σημερινό παιχνίδι δε θα έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του. Η χθεσινή εκκένωση του κλειστού από την αστυνομία για να… καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα, συνοδεύει τον Παναθηναϊκό και σήμερα, σε μια απόφαση που σίγουρα προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Από κει και πέρα, όλα δείχνουν πως ο Φερνάντο Ερνάντες επιστρέφει στη δράση και θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ανδρεοπούλου για να αγωνιστεί, ωστόσο μένει να φανεί πόσο χρόνο συμμετοχής θα έχει ο Κουβανός διαγώνιος.

Όπως και στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη (τον οποίο διαιτήτευσαν ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και ο Νίκος Φραγκάκης), έτσι και στο Μαρούσι η διαιτητική δυάδα θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Ήττα στις λεπτομέρειες στο Περιστέρι

Previous article

Τα δύο έργα δίπλα στο γήπεδο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.