0

Ποιες οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο;

Την 3η του σερί νίκη θα ψάξει ο Παναθηναϊκός στην Superleague. Οι Πράσινοι έρχονται με…κεκτημένη ταχύτητα μετά τις νίκες απέναντι στη Λαμία και τον Άρη. Στο ίδιο “μοτίβο” θέλουν να συνεχίσουν και κόντρα στον Βόλο, παίρνοντας ξανά τους 3 βαθμούς. Πως έχει σκοπό να το καταφέρει αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Ο Σέρβος τεχνικός δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στις επιλογές του, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ξανά ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Δεξί μπακ ο Βαγιαννίδης και στα αριστερά κατά πάσα πιθανότητα ο Χουανκάρ. Ο Ισπανός μπακ απέκτησε ένα σκίσιμο στο πόδι, στο ματς με τον Άρη, το οποίο όμως δεν είναι ικανό να τον αφήσει εκτός.

Οι αλλαγές σε σχέση με το “Βικελίδης”

Στα στόπερ, αν και ο Μάγκνουσον θα βρίσκεται στην αποστολή μετά από παραπάνω από 1 μήνα, δεν αναμένεται να ξεκινήσει. Αντίθετα, πρόκειται να πάρει χρόνο συμμετοχής μπαίνοντας στο παιχνίδι ως αλλαγή. Οπότε, παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι ξανά ο Σάρλια.

Στην 3αδα του κέντρου, θα βρίσκονται ξανά οι Ρουμπέν Πέρεθ και Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Τσέριν, αν και έπαιξε βασικός με τους Κίτρινους, θα είναι στον πάγκο με τον Βόλο. Ο Μπερνάρ θα μετατεθεί από τα άκρα στον άξονα. Ενώ, στην επιθετική 3αδα, ο Μαντσίνι θα πάρει την θέση του στα άκρα, με τους Κλέινχεϊσλερ και Παλάσιος να διεκδικούν την άλλη θέση στα εξτρέμ. Ο Φώτης Ιωαννίδης που έχει 2 σερί ασίστ στα 2 τελευταία ματς, θα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης.

Ανακοίνωση της Θύρας 13 για τα χθεσινά γεγονότα στο Μαρούσι!

Previous article

«Διπλή κρούση του Παναθηναϊκού σε Ποτσέκο» σύμφωνα με τους Ιταλούς…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.