0

Στην κακή εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην επίθεσή του κατά τη διάρκεια του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο βοηθός προπονητής των «πράσινων», Παύλος Καραμαρούδης, ενώ μίλησε επίσης τόσο για τη συμμετοχή του Ερνάντεζ, όσο και για την επόμενη μέρα της ομάδας του.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το οποίο θέλαμε και για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί. Η επίθεσή μας ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ το μπλοκ και σερβίς μας λειτούργησαν πολύ καλά. Την πιο κρόσιμη στιγμή δεν καταφέραμε να πάρουμε τον πόντο για να κατακτήσουμε το σετ», ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συμμετοχή Ερνάντεζ, λέγοντας:

«Ο Ερνάντεζ είναι ένας αθλητής που έχει δείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει. Είναι φυσιολογικό να μην είναι στην καλύτερη του κατάσταση μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, όμως στις τελευταίες προπονήσεις έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, όπως και έκανε στο πρώτο σετ. Στη συνέχεια ρισκάραμε με τη συμμετοχή του, ο ίδιος ήθελε να παίξει, αν έπρεπε να ξαναπάρουμε αυτή την απόφαση θα την παίρναμε».

Τέλος, για το πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό, είπε: «Με τους παίκτες έχουμε έναν τρόπο επικοινωνίας, έναν τρόπο δουλειάς και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε, θα βάλουμε κάτω όσα δεν έγιναν σωστά σήμερα και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μεταξύ μας είμαστε καλά και πιστεύω ότι θα βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Νικολογιάννης: «Γεμίζει ξανά η Λεωφόρος – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Βόλο»

Previous article

Χωρίς Μάγκνουσον η αποστολή για Βόλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.