0

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως… δεν έπεισε τον προπονητή του και πήγε στη δεύτερη ομάδα.

Ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν έχει πείσει τον προπονητή του, που ήθελε να τον δώσει δανεικό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο νεαρός έχει 13 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας, αλλά οι περισσότερες είναι ολιγόλεπτες. Ο συνολικός χρόνος αθροίζεται σε μόλις 330 λεπτά, ενώ ο 21χρονος μέσος άρχισε βασικός μόνο σε ένα ματς στο Κύπελλο κόντρα στη Βαρζίμ.

O κόουτς των “λιονταριών” χαρακτήρισε τον Έλληνα άσο ως έναν πολύ καλό επαγγελματία, αλλά ένας δανεισμός ίσως να τον ωφελούσε. Μάλιστα τα “Λιοντάρια” προσπάθησαν να τον δανείσουν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο τον απέρριψαν… (διαβάστε το ρεπορτάζ)

Ο 21χρονος μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμορίμ και προκειμένου να διατηρήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό συμμετείχε στην αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ με αντίπαλο την Αμόρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της τρίτης κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε 87 λεπτά και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1

Έτσι θα συνεχίσει με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ και θα κριθεί το… μέλλον του το καλοκαίρι!

Με δύο αντί για πέντε ο Παναθηναϊκός στην κορυφή και κόντρα σε Φωτιά – Σιδηρόπουλο!

Previous article

Ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο την επόμενη αγωνιστική (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.