0

Ο Παλάσιος πέρασε απο “σπόντα” στην 11αδα του Παναθηναϊκού και αποδείχθηκε ο άνθρωπος κλειδί για το τριφύλλι.

Ο Κλεϊνχέισλερ ήταν να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Τελευταία στιγμή όμως ο Πολωνός μεσοεπιθετικός ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην προθέρμανση και έτσι την θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Και φώναξε βροντερό “παρών”!

Απανταχού παρών ο Παλάσιος

Ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού έκανε ένα πολύ “γεμάτο” παιχνίδι και φαίνεται να επιστρέφει στα υψηλά στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει. Το γκολ που σκόραρε απέναντι στον Άρη φαίνεται να τον “αφύπνισε” και έτσι ο Τούκου βρίσκει ρυθμό στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος και μπορεί να καθορίσει παιχνίδια με την ποιότητά του. Ο Παλάσιος άλλωστε είναι αυτός που κέρδισε το πέναλτι για τον Παναθηναϊκό αλλά, και την αποβολή του Σάι που έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο τριφύλλι και “κλείδωσε” το παιχνιδι.

Από τα πόδια του Παλάσιος προήλθε και το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού με σκόρερ τον αρχηγό Κουρμπέλη. Θα μπορούσε και ο ίδιος μάλιστα να χριστεί σκόρερ για 2η σερί αγωνιστική αλλά μια το οριζόντιο και μια το κάθετο δοκάρι του στέρησαν το γκολ. Μικρό το κακό βέβαια μιας και ο Παναθηναϊκός πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς, μετέφερε την πίεση στους άλλους διεκδικητές του τίτλου και… πηγαίνει ως πρωτοπόρος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Πηγή: paopantou.gr

Τικ τακ, τικ τακ: Ο χρόνος του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, τελείωσε

Previous article

Ο κόσμος ζήτησε νίκη επί του Ολυμπιακού στο τέλος του ματς (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.