ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Τίμησε το «τριφύλλι» το τμήμα νοητικής αναπηρίας του Παναθηναϊκού!!!

0

Το τμήμα νοητικής αναπηρίας του Παναθηναϊκού κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και βάζοντας τις βάσεις για ένα καταπράσινο μέλλον!

Το «τριφύλλι» στην πρώτη του εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στάθηκε με υπερηφάνεια. Οι «πράσινοι» μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 41-21 από τους Αετούς Θεσσαλονίκης στον αγώνα που έκρινε τη δεύτερη και τρίτη θέση, όμως έδειξαν γρήγορα σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης.

Ο ΠΑΟ ήταν μέσα στο παιχνίδι στις δύο πρώτες περιόδους και ουσιαστικά ο αντίπαλος κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τους εξής: Άγγελο Μπάκα , Ρέππα Ασημάκη , Κουτσαύτη Σώστη , Γεωργουλόπουλος Πέτρο , Δημήτρη Χαραλάμπους , Λάζαρο Καρανίκα, Χωριανόπουλος Βασίλη, Παναγιωτιδή Πάνο, Στέφα Σπύρο, Σωτήρη Καννελόπουλο, Θάνο Χάρη , Μάλλη Θεοδωρή.

Το προπονητικό τιμ των Διονύση Φραγκογιάννη, Παναγιώτη Μπεκιάρη, Κλειούς Πολύζου και Γιώργου Φαντόπουλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τη συνολική παρουσία της ομάδας.

Μαντσίνι: «Ανέκαθεν μου άρεσε ο Παναθηναϊκός, δεν είχα κανένα δίλημμα να έρθω»

Previous article

Ο Παλάσιος πήρε μπρος την κατάλληλη στιγμή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.