0

Στο Κορωπί πηγαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Φραν Βέλεθ.

Ένα μέρος πολύ γνώριμο για εκείνον μιας και ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού για 2 χρόνια και προπονούταν εκεί σε καθημερινή βάση. Ποιος ο λόγος όμως της παρουσίας του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στις “πράσινες” εγκαταστάσεις;

Ο Φραν Βέλεθ είναι τραυματίας και δεν συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αλ Φατέχ. Έτσι, πήρε άδεια από την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ώστε να πραγματοποιήσει το στάδιο της αποθεραπείας του στην Αθήνα.

Πήρε όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους υπεύθυνους στο “Γεώργιος Καλαφάτης” και πηγαίνει εκεί για να κάνει όλα όσα χρειάζεται, με στόχο να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα στο 100%. Φυσικά, οι ώρες του Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο Κορωπί, δεν συμπίπτουν με εκείνες που κάνει προπόνηση η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό δείχνει το πως νιώθει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για το Τριφύλλι αλλά και τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των 2 πλευρών παρά το “διαζύγιο” του καλοκαιριού.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για Διούδη στην Πολωνία! (Vid)

Previous article

Απίθανος Παππάς: Και επίσημα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.