0

Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει το Σάββατο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, τότε η ομάδα θα κερδίσει ένα ακόμα πριμ μέσα στην σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος, έχει επαναδραστηριοποιηθεί για τα καλά στο γίγνεσθαι του Παναθηναϊκού. Απόδειξη αυτού, η κίνηση του να επιβραβεύει φέτος την ομάδα με πριμ για κάθε συνεχόμενη τετράδα νικών.

Η εκπληκτική πορεία της ομάδας δεν άφησε άπραγο τον διοικητικό ηγέτη του «τριφυλλιού», ο οποίος μάλιστα, την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο την θεώρησε σαν νίκη, δίνοντας ένα ακόμα πριμ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ωστόσο, ο δεύτερος γύρος δεν ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, με συνεχόμενα στραβοπατήματα. Παρ’ όλα αυτά το «τριφύλλι» ανακάμπτει και πλέον η ομάδα μετράει τρεις σερί νίκες κόντρα σε ΠΑΣ ΛαμίαΆρη και ΝΠΣ Βόλο, κάτι που σημαίνει ότι στο η νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι η τέταρτη και αυτή που θα χαρίσει ένα ακόμα πριμ.

Αδιαμφισβήτητα αυτό δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φυσικά θέλουν ούτως ή άλλως τη νίκη και θα τα δώσουν όλα.

Τέλος και επίσημα ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Previous article

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Σερέλης και αναλαμβάνει άμεσα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.