0

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Παλάσιος και οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν ήδη στείλει τα πρώτα “μηνύματα” προς τον ατζέντη του 31χρονου εξτρέμ.


Με τον Άρη στο “Βικελίδης” ήταν καθοριστικός, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ “πράσινο” γκολ στο 86ο λεπτό, στη νίκη που άλλαξε όλο το… έργο στην ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά από έναν τρομερά δύσκολο Γενάρη.

Με τον Βόλο μπήκε στην ενδεκάδα του “τριφυλλιού” στο παρά… ένα, μετά τον μυϊκό τραυματισμό του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στην προθέρμανση κι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, με ασίστ, κερδισμένο πέναλτι, κερδισμένη αποβολή, άλλο ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε και δύο δοκάρια.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, ήταν, είναι και θα είναι υπέρ-πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν το… αλλάζει ένα κακό “φεγγάρι” αγωνιστικά.

Όλα είναι θέμα διαχείρισης πάντα απ’ την πλευρά του προπονητή κι ο Αργεντινός εξτρέμ “επέστρεψε” για τα καλά, επιβεβαιώνοντας το πόσο σημαντικός είναι για όλο το αγωνιστικό μοντέλο των “πράσινων”. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο δυναμικό του.

Πριν καν περάσει αυτή τη ζόρικη περίοδο ντεφορμαρίσματος κι αφλογιστίας, ο περσινός πρώτος σκόρερ του “τριφυλλιού” (και τρίτος φέτος, με 5 γκολ πίσω μόνο απ’ τους Σπόραρ και Αϊτόρ), οι “πράσινοι” είχαν ξεκάθαρη διάθεση να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

Με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ήταν άλλωστε εκείνος που τον επέλεξε κι επέμεινε για την απόκτησή του μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Αύγουστο του 2021.

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καν στη διαδικασία να… συζητήσει τις προσεγγίσεις που υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα για τον “Τούκου” από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα απ’ την Κόλο-Κόλο της Χιλής και τη Σαν Λορέντζο της Αργεντινής.

Αν και η δική του περίπτωση, δεν είναι σ’ αυτές που είχαν κι έχουν άμεση προτεραιότητα, όπως ήταν π.χ. οι υποθέσεις των Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Αϊτόρ ή όπως είναι αυτή του Κουρμπέλη, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, δεδομένου ότι ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου 2024, είναι επιθυμία του κλαμπ να μείνει ο Παλάσιος στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Στο πλαίσιο της ακόμη μεγαλύτερης ενδυνάμωσης του βασικού κορμού της ομάδας που άρχισε να χτίζεται από το 2021 και της συνέχειας που πρέπει να υπάρχει συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επ’ αυτού, δε, έχουν ήδη σταλεί τα πρώτα “μηνύματα” απ’ την πλευρά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού προς τον ατζέντη του 31χρονου εξτρέμ (Κάρλος Γκρανέρο), περί της επιθυμίας του κλαμπ να συζητήσουν εν ευθέτω χρόνω το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Κάτι που θα αρχίσει να δρομολογείται απ’ τους τελευταίους μήνες της σεζόν κι αναμένεται να κορυφωθεί μετά και την ολοκλήρωση των εφετινών playoffs.

 

Γουόλτερς: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να απαντήσουμε»

Previous article

Οι ασίστ αποδεικνύουν την εξέλιξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.