0

Ο Παναθηναϊκός έχει δει ήδη οφέλη από τον Ντανιέλ Μαντσίνι! Αυτά είναι!

Είναι δυνατόν μια μεταγραφή να αλλάζει την εικόνα μιας ομάδας (σε ένα σημείο του γηπέδου συγκεκριμένο) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Φυσικά και είναι, αν ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα. Η κίνηση να φέρει ο Παναθηναϊκός τον Ντανιέλ Μαντσίνι από τον Άρη αποδεικνύεται κομβική από τώρα.

Ο Αργεντινός μπήκε αλλαγή στο 68’, στην ήττα στην Τρίπολη για τη Super League 1. Δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Βασικός όμως στα υπόλοιπα τρία. Τρεις νίκες ο Παναθηναϊκός, με Λαμία, Βόλο εντός, γκολ και διπλό στη Θεσσαλονίκη κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Ο Μαντσίνι έφερε στη Λεωφόρο την αύρα του παίκτη που ήρθε με κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός ήξερε τι παίκτη έφερε, ποια είναι τα συν και τα πλην.

Το ζήτημα είναι πως οι παίκτες δεν αντιδρούν το ίδιο σε άλλη ομάδα του ίδιου πρωταθλήματος. Εδώ ο Μαντσίνι φαίνεται να έχει μπει με τα χίλια.

Και ο Παναθηναϊκός που δαπάνησε κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ έχει ήδη δει νεύρο και το κάτι παραπάνω στα άκρα του.

Φυσικά και έχει δρόμο ακόμα η σεζόν, στην εξίσωση δεν μπαίνει και το 45λεπτο στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ (το 1-1 στη ρεβάνς).

Αλλά σα να φαίνεται πως ήταν ένα σημαντικό κομμάτι που έλειπε από τη μηχανή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μαντσίνι τους κάνει όλους ήδη να νιώθουν πιο άνετα.

 

Ο Παλάσιος θα ηγηθεί της «μάχης» στο ντέρμπι

Previous article

Δύσκολα θα τον αλλάξει ο Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.