0

Να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου και παράλληλα να αφήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την κορυφή θέλει το βράδυ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός. Τα πλάνα ενδεκάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία του για το σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό(25/2, 20:30, CosmoteSport1), με τους «πράσινους» να πηγαίνουν στο Φάληρο, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη. Μία νίκη που θα… εκτοξεύσει την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, θα τους διατηρήσει στη κορυφή και σε πολύ μεγάλο βαθμό θα τους εξασφαλίσει τη πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς προέρχεται από ένα σερί τριών νικών και την καλύτερη φετινή του εμφάνιση κόντρα στο Βόλο. Παράλληλα διατηρεί εξαιρετική παράδοση στα τελευταία «αιώνια» ντέρμπι, καθώς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου είναι σε πέντε παιχνίδια αήττητος, έχοντας δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες

Όσον αφορά τα σχέδια ενδεκάδας του Σέρβου τεχνικού, ούτε και τώρα άνοιξε τα χαρτιά του στο Κορωπί, οπότε μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως αρέσκεται να κάνει πράξη το «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

«Σίγουροι» δείχνουν να είναι οι: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, στόπερ οι Σάρλια και Σένκεφελντ. Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή, Μαντσίνι και Παλάσιος στα «φτερά» της επίθεσης. Οπότε παραμένει «ανοιχτή» η θέση του δεξιού ανάμεσα σε Βαγιαννίδη και Κώτσιρα και εκείνη του σέντερ φορ ανάμεσα σε Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Το ντέρμπι είναι η ευκαιρία του Ιωαννίδη

Previous article

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πάει από το καλό στο καλύτερο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.