0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 20:30 τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Ντάνιελ Μαντσίνι σε δηλώσεις του στην Cosmote TV, οι οποίες θα παίξουν ολόκληρες στην εκπομπή «SPORTSHOW» πριν από το ντέρμπι αναφέρθηκε τόσο στο γιατί επέλεξε το τριφύλλι και όχι τον Ολυμπιακό όσο και στο αυριανό ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Αργεντίνος:

«Ο Ολυμπιακός πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει παίκτες που θα κάνουν το καθήκον τους. Προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα τους είναι ανεβασμένη, αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μας. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε την περασμένη αγωνιστική. Έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Άρη θέλω να πετύχω γκολ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Αν όντως ο Ολυμπιακός ήθελε να τον αποκτήσει προσφάτως: «Όντως ήθελε ο Ολυμπιακός να με αποκτήσει, αλλά στη ζωή τα πράγματα έρχονται διαφορετικά κατά καιρούς. Έκρινα πως ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Θα ωφελούμε εμένα προσωπιικά και την οικογένεια μου και πραγματικά είμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση και δεν το μετανιώνω».

«Θέλει να αντιμετωπίσει με τον Λάσο την Εφες ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Κώτσιρας: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play off, αλλά το ντέρμπι θα δώσει ψυχολογία»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.