0

Ο Βέρμπιτς συνεχίζει να προβληματίζει και ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει λύσεις!

Ο προβληματισμός που έχει δημιουργήσει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι μεγάλος και ο Παναθηναϊκός ψάχνει λύσεις για να αλλάξει τα πράγματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να δούμε την περίπτωση του Σλοβένου, που ήρθε αναμφίβολα με πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Τον φάκελο του τον «σκάλιζε» πάνω από ένα 5μηνο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μόλις ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία και άνοιξε η προοπτική έβαλε λυτούς και δεμένους για να ξεκινήσουν την μύηση.

Το καλοκαίρι «έκαψε» τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις για χάρη του. Εν τέλει έγινε το θέλημα του μια και ο Αλαφούζος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και ο Μπέντζαμιν Βέρμπις ντύθηκε στα «πράσινα».

Μόνο που η επένδυση δεν έχει την ανάλογη ανταποδοτικότητα στο γήπεδο: 2 γκολ, αμφότερα με Λεβαδειακό στη Super League 1!

Συνάμα, το attitude του Σλοβένου σταρ δεν βγάζει ανάλογη χημεία με τα αποδυτήρια και ο 3ος φετινός του μυϊκός τραυματισμός έρχεται να διογκώσει τον προβληματισμό για χάρη του στον Παναθηναϊκό…

Αυτόν τον κόουτς θέλει ο Γιαννακόπουλος!

Previous article

«Πανικός» στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.