0

Μπρινιόλι
Μακράν ο πιο σταθερός παίκτης του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη τη διάρκεια του ντέρμπι και ο πιο ψύχραιμος. Δεν έκανε κάποια φανταστική απόκρουση αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν «παρών» και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν.
Βαθμός: 8 

Βαγιαννίδης
Δεν κατάφερε να αποφύγει τα λάθη, καθώς αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τον Κανός, ειδικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. απολύτως φυσιολογική η αντικατάστασή του με δεδομένη και την απειρία του, καθώς ήταν το πρώτο του «αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο.
Βαθμός: 4 

Σένκεφελντ
Μέτριο βράδυ για τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό που είχε γενικά θετική παρουσία αλλά έκανε ένα σημαντικό λάθος στο 82’ που για καλή του τύχη δεν κόστισε στην ομάδα του. Ηταν πάντως αρκετά συγκεντρωμένος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.
Βαθμός: 6

Σάρλια 
Ξεκίνησε το ματς με ένα τραγικό λάθος στο 4’, αλλά στην εξέλιξη του ματς βρήκε τα πατήματά του και δεν πήρε πολλά ρίσκα. Δεν είναι αρνητικό πάντως το πρόσημο με δεδομένο και το μηδέν στην άμυνα.
Βαθμός: 5

Χουάνκαρ
Ο καλύτερος της τετράδας της άμυνας ήταν ο Ισπανός αριστερός μπακ στο ντέρμπι όσο αγωνίστηκε. Μπορεί να μην πήρε πρωτοβουλίες δημιουργικά, ήταν ωστόσο πάντοτε εκεί που έπρεπε ανασταλτικά και έκανε… αλλαγή τον Μπιέλ.
Βαθμός: 7

Πέρεθ
Η εμπειρία και οι παραστάσεις του έπαιξαν ρόλο για να είναι από τους διακριθέντες στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, αν και αντιμετώπισε προβλήματα στις παγίδες των Πειραιωτών. Σε γενικές γραμμές πάντως αντεπεξήλθε στα καθήκοντά του.
Βαθμός: 6

Κουρμπέλης 
Θετικός ανασταλτικά, επαρκώς παθιασμένος, όχι όμως και με τις πρωτοβουλίες και το κράτημα της μπάλας που απαιτούσαν οι περιστάσεις. Μπορούσε καλύτερα στις μεταβιβάσεις του, αλλά έδωσε μεγάλες μάχες.
Βαθμός: 6

Μπερνάρ
Σε ρηχά νερά ο Βραζιλάνος άσος δημιουργικά, με εξαίρεση μία εξαιρετική έμπνευσή του και πάσα στον Τσέριν στο 76’ που σπατάλησε ο Σλοβένος. Ετρεξε πολύ, αλλά δεδομένα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα.
Βαθμός: 4

Παλάσιος
Ξεκίνησε φουριόζος, έχασε μία καλή ευκαιρία στο 13’ από ωραία πάσα του Μαντσίνι, αλλά όσο περνούσε η ώρα δεν βρήκε τα ρήγματα που επιθυμούσε για να πλαγιοκοπήσει όσο θα περίμενε κανείς.
Βαθμός: 6

Ιωαννίδης 
Λίγα πράγματα από τον Ελληνα επιθετικό που έχει το ελαφρυντικό ότι δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα ήθελε από τους συμπαίκτες του και συνήθως πάλευε στον αέρα. Οπως και να έχει δεν κατάφερε να μπει στην εξίσωση του ντέρμπι.
Βαθμός: 4 

Μαντσίνι 
Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έδειξε πτυχές της ποιότητάς του. Λίγα πράγματα στο δεύτερο με εξαίρεση κάποιες εκτελέσεις από στατικές φάσεις. Ετρεξε πάντως πάρα πολύ και τακτικά ήταν αψεγάδιαστος.
Βαθμός: 6

Σπόραρ
Με το που μπήκε στο ματς κέρδισε δύο κάρτες από Χουάνγκ και Παπασταθόπουλο μέσα σε τέσσερα λεπτά. Θα μπορούσε να αναδειχθεί σε πρόσωπο του ντέρμπι εάν το πλασέ που πραγματοποίησε στο 79’ δεν πήγαινε λίγα εκατοστά δίπλα απ’ το δοκάρι.
Βαθμός: 6

Κώτσιρας 
Αντθκατέστησε τον Βαγιαννίδη στο 61’ και κατάφερε να περιορίσει τα ρήγματα στην πλευρά του, όχι όμως και να κάνει κάτι παραπάνω πέραν αυτού.
Βαθμός: 5 

Πούχατς
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον Πολωνό αριστερό μπακ. Κι αυτό διότι ήταν -και πάλι- πολύ καλός όταν περνούσε τη μεσαία γραμμή και ταυτόχρονα… κίνδυνος-θάνατος όταν βρισκόταν σε φάση άμυνας. Εβγαλε έξοχη πάσα στον Σπόραρ στη φάση του 79’ και δέκα λεπτά μετά έκανε πάσα-δώρο στον Βρουσάι σε μία φάση που, για καλή του τύχη, είχε προηγηθεί οφ σάιντ του Ελ Αραμπί.
Βαθμός: 4

Τσέριν 
Είχε την ευκαιρία να σκοράρει τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (76’) από την πάσα του Μπερνάρ, αλλά πλάσαρε άστοχα. Κάλυψε τους χώρους τακτικά αλλά είχε παραπάνω πίεση απ’ ό,τι θα έπρεπε.
Βαθμός: 5

Τσόκαϊ 
Επαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Γιοβάνοβιτς: «Μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός»

Previous article

Νίκη να είναι και όπως να είναι για τον Μίτσελ: «Οι εξηγήσεις των κανονισμών μας στερούν αυτό που δικαιούμαστε»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.