0

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πέρασε, τα πιο απαιτητικά και κρίσιμα ματς για τον Παναθηναϊκό είναι μπροστά. Οι Πράσινοι έχουν δύο αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν τεράστιο «πρέπει» για νίκη. Τα ματς με Παναιτωλικό εντός και Ατρόμητο εκτός έδρας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν. Προσφέρεται η στιγμή, καθώς το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν Σάββατο και η επόμενη υποχρέωση με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, είναι προγραμματισμένη για Δευτέρα (6/3 – 19:30). Σε εκείνο το παιχνίδι, θα υπάρξουν επιστροφές για τους Πράσινους.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες. Το θέμα για τον Ισλανδό είναι να βρει ρυθμό, καθώς απουσιάζει απ’ την αγωνιστική δραστηριότητα δύο μήνες. Τελευταία φορά που έπαιξε ήταν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 8 Ιανουαρίου.

Προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς είναι να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στον αριστεροπόδαρο στόπερ. Προκειμένου να βρει τα «πατήματά» του και να είναι πανέτοιμος στα Play Offs, όταν και οι αγώνες θα είναι σαφώς με μεγαλύτερη ένταση και πιο απαιτητικοί.

Το ίδιο θέλει να κάνει ο Σέρβος τεχνικός και με τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Ο Ούγγρος δεν απουσίασε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς είχε αγωνιστεί τελευταία φορά κόντρα στον Άρη αρχές Φεβρουαρίου. Όμως βγήκε εκτός πριν βρει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς προερχόταν από τη χειμερινή διακοπή και την απουσία δραστηριότητας στην Κροατία, όταν τον απέκτησε το Τριφύλλι. Πρόλαβε να παίξει σε τρεις αναμετρήσεις συνολικά 86 λεπτά και δεδομένα θέλει ρυθμό.

Ο Γιοβάνοβιτς θα δώσει χώρο και χρόνο στους δύο παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν σημαντικά στηρίγματα στο rotation στα Play Offs. Οπότε η στόχευση είναι να τους έχει πανέτοιμους τότε, χρησιμοποιώντας τους κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Το θετικό για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πως δεν «κληρονόμησε» προβλήματα απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που έπαθε θλάση παραμονή του αγώνα στο Φάληρο, θα μείνει εκτός για 15 μέρες. Οπότε κι αυτός θα είναι διαθέσιμος με την έναρξη των Play Offs.

Από τον Παναθηναϊκό του Πεσέιρο, προπονητής στη Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Σεμπάστιαν Ρομέρο

Previous article

Νικολογιάννης: «Επίπονη διαδικασία ο πρωταθλητισμός ειδικά για τον Παναθηναϊκό που απέχει καιρό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.