0

Ο Ιταλός γκολκίπερ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 14 από τα 24 φετινά παιχνίδια, ενώ είχε και πέντε αποκρούσεις στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν σημαντικό βαθμό στο Φάληρο στο ματς με τον Ολυμπιακό και το τελικό 0-0 το οφείλει κατά πολύ και στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός γκολκίπερ μπορεί να μην έκανε κάποια μεγάλη επέμβαση, αν και αυτή στην κεφαλιά του Παπασταθόπουλου ήταν αρκετά δύσκολη, μέτρησε όμως πέντε αποκρούσεις σε προσπάθειες των «ερυθρολεύκων», ήταν σταθερός κι επίσης εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια.

Και φυσικά, με την εμφάνισή του γέμισε εμπιστοσύνη τους συμπαίκτες του, που ήξεραν πως ήταν εκεί ανά πάσα στιγμή. Μάλιστα, οι πέντε επεμβάσεις που έκανε στο Καραϊσκάκη ήταν η δεύτερη καλύτερη φετινή του επίδοση. Η πρώτη είχε γίνει και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στο ματς των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο, όπου είχε μία παραπάνω, καθώς είχε κάνει έξι αποκρούσεις.

Συνολικά, ο Ιταλός φέτος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 14 απ’ τα 24 ματς που έχουν δώσει έως τώρα στη Super League 1 οι «πράσινοι» με το ποσοστό του να αγγίζει το 58% όσον αφορά τα ματς που δεν έχει δεχτεί γκολ. Πέρυσι, μάλιστα, τελείωσε τη σεζόν με 62% και δεν αποκλείεται αυτήν του την επίδοση να την ξεπεράσει φέτος αν κρατήσει το μηδέν στα δύο ματς που απομένουν, τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο 31χρονος πορτιέρο, στο πρόσωπο του οποίου το «τριφύλλι» έχει βρει έναν πραγματικό «κέρβερο» κάτω απ’ την εστία, είναι ο μοναδικός «πράσινος» που έχει ξεπεράσει τα 2.000 λεπτά, καθώς δεν έχει χάσει λεπτό απ’ την αρχή της σεζόν και με 2.160 μετράει το απόλυτο. Φυσικά, στόχος του είναι να παίξει και κόντρα σε Παναιτωλικό κι Ατρόμητο, ώστε να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ένα επίτευγμα που λίγοι έχουν πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Τι γίνεται τελικά με την ανανέωση του Κουρμπέλη;;;

Previous article

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.