0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι δεν ευθύνεται ο ρέφερι Πινέιρο για το 0-0 στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στη μη τήρηση του fair-play στη φάση του Κουρμπέλη.

Στην κακή απόδοση του Παναθηναϊκού και στο ότι δεν καθόρισε η διαιτησία του Πινέιρο το 0-0 αλλά η αστοχία του Ολυμπιακού, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«O Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός, με εξαίρεση 15’ στο πρώτο και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Με βάση τις ευκαιρίες έπρεπε να κερδίσει ο Ολυμπιακός, αυτό θα ήταν το δίκαιο και πρέπει να το πούμε γιατί αλλιώς κάνουμε το άσπρο-μαύρο. Το δεύτερο ήταν πως είχαμε μια διαιτησία πενηνταρίσια. Θα μπορούσε να είχε οριστεί ένας πιο έμπειρος διαιτητής, αλλά έκανε κάτι που να σχολιάστηκε αρνητικά και να επηρέασε το αποτέλεσμα; Όχι. Δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα η διαιτησία. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πρέπει να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να το χάσει αυτό το ματς», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μιλώντας για την φάση με τον τραυματισμό του Κοιυρμπέλη, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο κανονισμός δίνει το δικαίωμα στον διαιτητή να το διακόψει αλλά και ότι είναι απαράδεκτο που οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» δεν έβγαλαν την μπάλα έξω.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου

Previous article

Ο Μπερνάρντ δεν απειλεί και ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη το κάτι παραπάνω από τον Βραζιλιάνο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.