0

Ο Πάμπλο Λάσο απέφυγε να αποκαλύψει το παραμικρό για το μέλλον του, αλλά παραδέχθηκε πως παρακολουθεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα.

Ο Πάμπλο Λάσο έχει παραδεχτεί το τελευταίο διάστημα πως θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, αλλά και άλλες ομάδες της Euroleague και ειδικά τις δύο ιταλικές, Αρμάνι και Βίρτους.

Ο Ισπανός πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε σε μπασκετική εκπομπή της χώρας του, αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του.

«Τα ιταλικά μου είναι τέλεια αλλά δεν ξέρω, παρά τον σεβασμό που τρέφω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ούτως ή άλλως στις δύο ομάδες βρίσκονται δύο σπουδαίοι προπονητές» ήταν τα λόγια του για το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Αρμάνι ή της Βίρτους, ενώ δεν έκρυψε ότι παρακολουθεί αρκετά πρωταθλήματα:

«Βλέπω αρκετές λίγκες, όπως την ιταλική, τη γερμανική και την ελληνική. Μέχρι τώρα δεν είχα χρόνο να βλέπω τέτοια ματς. Γίνεσαι προπονητής με τις δικές σου ιδέες και τη δική σου φιλοσοφία, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσαρμοστείς» τόνισε και κατέληξε:

«Οι προπονητές λέμε πάντα ότι θέλουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι, αλλά αν δεν κερδίζεις, δεν έχεις χρόνο. Οι νίκες σε βοηθούν, σου δίνουν αυτοπεποίθηση».

Το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα…

Previous article

Η επιστροφή του Μάγκνουσον δυναμώνει την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.