0

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει την κανονική διάρκεια και να μπει στα πλέι οφ με το mood που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, θα πρέπει εκτός από την απόδοση του Μπερνάρ να δει και άνοδο του Πέρεθ.

Ο 34χρονος χαφ που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του έως και το καλοκαίρι του 2025 έχει χάσει όλο κι όλο ένα ματς στο πρωτάθλημα και μόλις σε ακόμα ένα έχει μπει αλλαγή.

Και τα δύο με τον Λεβαδειακό, έχασε το εκτός έδρας, είχε μπει αλλαγή στη Λεωφόρο. Στα υπόλοιπα 22 λοιπόν ο Πέρεθ έχει ξεκινήσει βασικός και έχει παίξει σχεδόν σε όλη τη διάρκειά τους. Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα σα να λείπει κάτι.

Και στη συνεννόηση με τους υπόλοιπους χαφ αλλά και στο παιχνίδι του. Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει αρκετά γρήγορα και σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος, κάθετα.

Ο Πέρεθ όμως έχει κάνει καλύτερα ματς στην αρχή της σεζόν και στον αγώνα π.χ. με τον Ολυμπιακό φάνηκε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους μέσους του αντιπάλου του.

Όπως και να έχει και ο Γιοβάνοβιτς περιμένει αν μη τι άλλο να δει καλύτερο πρόσωπο και από τον Ισπανό κεντρικό χαφ, ο οποίος είναι απόλυτα κομβικός με τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός.

Το +52,8% που εξηγεί την… πράσινη κορυφή!

Previous article

«Σκάστε όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»: Μια φράση που μοιάζει να βγαίνει από το στόμα ενός ολόκληρου λαού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.