0

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε ξεκάθαρα πως η αναμέτρηση έπρεπε να αναβληθεί.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι να παίξεις σε μια τέτοια κατάσταση με τραγωδίες και στις δύο χώρες. Το δικό μας ήταν πριν 3 βδομάδες και χάθηκαν 50.000 κόσμος και για την Ελλάδα ήταν χθες. Η Euroleague αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι και παίξαμε όμως. Ήταν ένα δύσκολο και σημαντικό ματς για εμάς και δεν ξεκινήσαμε καλά, ωστόσο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκαμε κάποια σημαντικά σουτ με τους Κλάιμπερν και Λάρκιν και γυρίσαμε στο παιχνίδι. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το κλειδί για το παιχνίδι για εμάς. Παίζαμε καλά στην άμυνα, μοιράσαμε την μπάλα στην επίθεση και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Όλη η προσπάθεια των παικτών μετράει γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά θέλω να σταθώ στην εμφάνιση των Κλάιμπερν, που έπαιξε σαν all star, όπως και του Λάρκιν που είχε 10 ασίστ και ήταν ο μόνος πόιντ γκαρντ σήμερα για εμάς».

Για τον Μπράιαντ: «Πάντα παίρνει πρωτοβουλίες και μας δίνει βοήθειες. Αν θυμάστε πέρσι στο Final Four, όταν δεν είχαμε τον Μπομπουά και τον Σιμόν, όπως και τώρα που δεν έχουμε τον Μίσιτς, είναι ο παίκτης που θα πάρει περισσότερα λεπτά και είναι σημαντικό αυτό για εμάς».

Για τον Μίσιτς: «Ο Μίσιτς ξεκίνησε να κάνει ατομική προπόνηση και θεραπεία. Η κατάσταση του τις τελευταίες μέρες ήταν καλύτερα. Τις επόμενες ημέρες θα μπει και στην ομαδική προπόνηση. Το πρόβλημα είναι ότι δοκίμασε να μπει και άλλες δύο φορές, αλλά και τις δύο σταμάτησε με το ίδιο πρόβλημα στον αστράγαλο. Και ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα, γιατί υπήρχε ακόμα και σενάριο για εγχείρηση, αλλά ο γιατρός είπε ότι δεν χρειάζεται και θα ακολουθήσει θεραπεία. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς τα τελευταία δύο χρόνια».

Για το αν έπρεπε να γίνει το ματς: «Πρώτα από όλα για τις καταστάσεις, θέλω να πω ότι ήταν εντυπωσιακό που η πρώτη βοήθεια που ήρθε ήταν από την Ελλάδα και στην ελληνική τηλεόραση παίζονταν τουρκικά τραγούδια. Πίστεψτε με ότι η Τουρκία είναι δίπλα στην Ελλάδα. Για μένα το σωστό θα ήταν να έχει αναβληθεί το παιχνίδι σε μια καλύτερη κατάσταση. Αν η ελληνική κυβέρνηση έπαιρνε την απόφαση να μην παίξουμε, θα το κάναμε και ενημέρωσα πως ακόμα και αφού είχαμε έρθει πως αν αποφασιστεί να μην γίνει το ματς, εμείς θα φεύγαμε με ιδιωτική πτήση χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και της Euroleague. Δεν είχε να κάνει με εμάς»

Σερέλης: «Πρέπει να παίζουμε πάντα ομαδικά σε όλο τον αγώνα»

Previous article

Σερέλης: «Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας και την επίθεση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.