0

Ο παλαίμαχος Κροάτης ποδοσφαιριστής, που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και στον Άρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε για τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Ο Γιούριτσα Βράνιες εξέφρασε την άποψη πως η Χάιντουκ Σπλιτ έπρεπε οπωσδήποτε να κινηθεί για την απόκτηση του Ούγγρου μεσοεπιθετικού και να μην τον αφήσει να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ένα “τανκ” στο κέντρο και είναι και γρήγορος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Χάιντουκ δεν έπρεπε να επιτρέψει στον Κλεϊνχέισλερ να πάει στον Παναθηναϊκό! Τον είχε… στο πιάτο. Έπρεπε να έχουν επενδύσει σε εκείνον. Είναι ένα καλό αντίγραφο του Αντέμι. Το συμβόλαιό του έληξε. Αντί των Ανέλο, Μπενραχού, ακόμη και του Φέρο, θα μπορούσαν να είχαν κατευθύνει τα χρήματά τους στον Λάζλο, επειδή η Χάιντουκ δεν έχει τέτοιον παίκτη. Είναι ένα ”τανκ” στο κέντρο. Χρειάζεσαι έναν παίκτη σαν κι αυτόν αν θες να πλησιάσεις την Ντινάμο.

Ο Λάζλο ήθελε να πάει. Ήταν έτοιμος να το κάνει. Στο τέλος, ο Παναθηναϊκός του έδωσε μόλις 500 χιλ. ευρώ. Η Χάιντουκ έκανε καλή δουλειά οικονομικά πουλώντας τον Μπιούκ, όμως τώρα δεν έχει ταχύτητα στα ”φτερά”. Οκ, ο Λέκο παίζει 3-5-2, αλλά δεν πειράζει. Πρέπει πάντα να έχεις ταχείς παίκτες που μπορούν να παίξουν στην γραμμή. Ο διάσημος Φέλιξ Μάγκατ μου είπε πως δεν υπάρχει σχηματισμός. Όπου είσαι, εκεί ”τοποθετείς” τον εαυτό σου και παίζεις».

 

Νικολογιάννης: «Αγωνιστική μεταμόρφωση αναζητά ο Παναθηναϊκός – Να ξαναδούμε τον Σπόραρ του α’ γύρου»

Previous article

Παναθηναϊκός – Καρδίτσα: Μετά την Euroleague θέλει νίκη για να μεγαλώσει το σερί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.