0

Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για όλους μας και θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας.

Τόσοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, διότι στην χώρα που ζούμε κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι και ζούμε κατά τύχη.

Έχω βαρεθεί να ακούω τόσες ημέρες για το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη δεν έχω ακούσει τίποτα για το έγκλημα όλων των πρωθυπουργών και των αρμόδιων Υπουργών, που εν έτη 2023 τα τρένα στην Ελλάδα πάνε και έρχονται χωρίς σύστημα ασφαλείας όπως γινόταν το 1930!

Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος ήταν έγκλημα κατά συρροή από το 2000 μέχρι σήμερα και όλοι αυτοί πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν. Σιγά μην γίνει στην χώρα που ζούμε, αλλά εμείς πρέπει να το λέμε και να το φωνάζουμε.

Αυτά ήθελα να γράψω, διότι τόσες μέρες εκτός από θλίψη νιώθω και οργή με αυτά , που διαβάζω και ακούω και έρχομαι στην θέση των ανθρώπων, που έχασαν παιδιά, συγγενείς, δικούς τους ανθρώπους και πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, που συνέβη.

Πάμε τώρα στα πεζά τα καθημερινά τα αθλητικά, αφού έρχονται και τα παιχνίδια. Το ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά με τον Ολυμπιακό  και έπρεπε να χάσει το τονίσαμε, το είπαμε, το γράψαμε. Το είπαν και οι παίκτες και ο προπονητής και κατάλαβαν ότι η εικόνα τους ήταν απαράδεκτη με εξαίρεση ένα τέταρτο στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό, ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουν καμία τύχη και δεν πάνε πουθενά. Η αυτοκριτική έγινε αυτή την εβδομάδα και ο στόχος είναι αυτό να είναι ένα παιχνίδι προς αποφυγή στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχασε από τον Ολυμπιακό και ο Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε έξι παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου δεν έχει χάσει με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Για την διαιτησία που φωνάζουν από τον Ολυμπιακό δεν θα μπω σε καμία άλλη κουβέντα. Είναι αστειότητες όσα λένε, απλά δεν έχουν μάθει να έχει ανταγωνισμό το πρωτάθλημα και όταν δεν κερδίζουν τα ρίχνουν στην διαιτησία.

Αυτό, που με ενοχλεί πιο πολύ, όμως, είναι η πλήρης απαξίωση του Παναθηναϊκού από αντιπάλους και όχι μόνο. Μετά από αυτό το ντέρμπι έχουν γραφτεί και ειπωθεί απίστευτα πράγματα σε σημείο, που νομίζεις, ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο -20 από την πρώτη θέση και είναι η χειρότερη ομάδα από τις πέντε πρώτες.

Αυτό το ένιωσε και ο Γιοβάνοβιτς και απάντησε κατάλληλα στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αντέδρασε, διότι δέχθηκε μία υποτιμητική για την ομάδα του ερώτηση και για αυτό απάντησε έτσι και ουσιαστικά έβαλε πλάτη στην ομάδα και ενθουσίασε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού με την απάντησή του.

Βλέπω ότι πολλοί λένε, ότι δεν υπάρχει ο Παναθηναϊκός, ότι κατά τύχη είναι πρώτος, ότι θα βγει τέταρτος, η πέμπτος και άλλα τέτοια απαξιωτικά. Δεν θα πω πολλά, παρά μόνο ένα. Μετά από 24 αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός έχει 55 βαθμούς την στιγμή, που πέρυσι στην ίδια αγωνιστική είχε 36 βαθμούς και πάλευε να μπει στα play off.

Είναι η ομάδα που έχει δείξει την μεγαλύτερη βελτίωση και σε βαθμούς και στο γήπεδο σε σχέση με πέρυσι από όλες τις άλλες ομάδες κορυφής. Ο Ολυμπιακός είναι στο -12 σε σχέση με πέρυσι και η ΑΕΚ που κάνει και αυτή ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα είναι στο +10. Ο Παναθηναϊκός είναι στο +19. Ο ΠΑΟΚ και ο Αρης είναι σχεδόν στα ίδια.

Σε ένα ματς μπορεί να σε πάει η μπάλα και να κερδίσεις, σε δύο, σε τρία ματς μπορεί να έχεις άστρο και να πάρεις τη νίκη. Να είσαι μετά από 24 αγωνιστικές πρώτος δεν μπορεί να γίνει μόνο με τύχη. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και δεν είναι καθόλου εύκολο μετά από 24 αγωνιστικές να είσαι στην κορυφή και να είσαι εκεί σε όλο το πρωτάθλημα με εξαίρεση μία αγωνιστική. Και όλα αυτά έχοντας χάσει από τον πρώτο γύρο λόγω τραυματισμού τον καλύτερο παίκτη σου τον Αϊτόρ.

Κάπου δηλαδή τα απαξιωτικά σχόλια παίρνουν τις απαντήσεις τους από την βαθμολογία. Το ξέρω, ότι ο Παναθηναϊκός ενοχλεί, διότι επέστρεψε, αλλά ας το συνηθίσουν, διότι από εδώ και πέρα αυτό θα είναι μόνιμο.

Τα καλύτερα έρχονται…

Εύκολα το Αιγάλεω πριν το Final – 4 του Κυπέλλου

Previous article

Βασιλιάς του μήκους και πάλι ο ιπτάμενος Τεντόγλου (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.