0

Ιστορική σημασία αναμένεται να έχει το παιχνίδι της Δευτέρας (6/3) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό, για τον αρχηγό του “τριφυλλιού” Δημήτρη Κουρμπέλη.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος μέσος, ο οποίος θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του, θα συμπληρώσει 140 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα, φορώντας την πράσινη φανέλα.

Θυμίζουμε ότι ο “Κούρμπε” εντάχθηκε στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο στις 23 Δεκεμβρίου 2016, με τον Παναθηναϊκό να αποκτά τα δικαιώματά του από τον Αστέρα Τρίπολης. Από την πλευρά του ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Η πρώτη του συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του “τριφυλλιού”, έλαβε χώρα στα Χανιά, σε ένα ματς όπου οι “πράσινοι” γνώρισαν την ήττα από τον Πλατανιά με 1-0.

Έξι χρόνια μετά ο Κουρμπέλης εξακολουθεί να αγωνίζεται με τα πράσινα, όντας μάλιστα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, καθώς και ένας από τους παίκτες που απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 91-75: Mε ελληνικό κορμό η «πράσινη» νίκη – Τα highlights

Previous article

“Το χώσιμο” του Παππά στον Ράντονιτς! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.