0

Την επιστροφή του Μάγκνουσον στην ενδεκάδα, αλλά πιθανότατα και αυτή του Σπόραρ προανήγγειλε ο Τάσος Νικολογιάννης που αναφέρθηκε και σε ορισμένες εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο.

 

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα, αλλά και ορισμένες εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως ο Γιοβάνοβιτς θέλει μια νίκη και μια εμφάνιση ανάλογη με τον Βόλο, ενώ προανήγγειλε την επιστροφή του Μάγκνουσον στην ενδεκάδα (ελέω της τιμωρίας του Σάρλια) και πιθανότατα αυτή του Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ορισμένες εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο στον Βοτανικό, την κατασκευή του οποίου αναλαμβάνουν πλέον και επίσημα η κοινοπραξία κοινοπραξία Ακτωρ – Τέρνα και Μυτιληναίου. Βέβαια, θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές μέχρι το καλοκαίρι και μετά θα αρχίσουν τα έργα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

“Το χώσιμο” του Παππά στον Ράντονιτς! (Vid)

Previous article

Πρόωρη ανανέωση στον Μπρινιόλι!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.