0

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μαΐστρου, Σάββας Γκιουρτζίδης προέβη στο fair play της χρονιάς, αφού σε πέναλτι που κέρδισε παραδέχθηκε πως δεν του έγινε φάουλ.

Υποψηφιότητα για το βραβείο fair play της χρονιάς έβαλε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Μαΐστρου (ομάδα μέλος του δικτύου ακαδημιών του Παναθηναϊκού), Σάββας Γκιουρτζίδης, αφού σε παιχνίδι κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας παραδέχθηκε πως δεν του έγινε φάουλ στην φάση στην οποία καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ο διαιτητής κι έτσι εκείνος ανακάλεσε την απόφασή του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, πέρασε τον τερματοφύλακα της ομάδας της Ορεστιάδας και βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Αμέσως μόλις σηκώθηκε ο Γκιουρτζίδης έσπευσε στο σημείο όπου βρισκόταν ο διαιτητής και του εξήγησε πως δεν του είχε γίνει κάποιο φάουλ. Ο διαιτητής πήρε πίσω την υπόδειξή του κι έτσι διορθώθηκε ένα σημαντικό λάθος, αλλά και άδικο προς την πλευρά του Ορέστη.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό αυτό:

 

Έρχεται πρόταση – Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας

Previous article

Με τέσσερις αλλαγές η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.