0

Να κάνει το 2/2 απέναντι στον Παναιτωλικό θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι υποδέχεται στη Λεωφόρο την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Μια αναμέτρηση στο “πλαίσιο” της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Οι Πράσινοι, στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαν πάρει ένα πολύ σημαντικό “διπλό” μέσα στο Αγρίνιο. Αν και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε δυσκολευτεί αρκετά, η αλλαγή του Φώτη Ιωαννίδη αποδείχθηκε “χρυσή”. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός, μπήκε στο ματς στο 76′ και στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει πολύ ευκολότερα τη νίκη και να συμπληρώσει 6 βαθμούς κόντρα στον Παναιτωλικό την φετινή σεζόν.

Η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, ήταν τη σεζόν 2018-2019. Τότε το Τριφύλλι έπαιζε με την επαρχιακή ομάδα στην τελευταία αγωνιστική κάθε γύρου. Στον Α’, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 χάρη στο γκολ του νεαρού Μπουζούκη. Όπως έγινε και την φετινή σεζόν με τον Ιωαννίδη θυμίζουμε.

Στον Β’ γύρο, στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος και της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, επικράτησε ένα…πράσινο πάρτι στο ΟΑΚΑ. Με “καλεσμένο” τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε επικρατήσει τότε με 4-0. Από 1 γκολ είχαν βάλει οι Χατζηγιοβάνης και Εμμανουηλίδης και 2 ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός φορ στα 4 χρόνια που έμεινε στο Τριφύλλι, “έχτισε” εξαιρετική παράδοση με την ομάδα από το Αγρίνιο.

Σίγουρα, ο στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του είναι να…μιμηθούν αυτό που είχε γίνει και τότε. Δηλαδή να πάρουν μια εύκολη και ευρεία νίκη. Όπως και τότε είχε έρθει ένα δύσκολο και απαιτητικό “διπλό” στο Αγρίνιο με 0-1 στις τελευταίες αγωνιστικές του Α’ γύρου. Ενώ, στον Β’ ο στόχος είναι να…ισοπεδώσει ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό εντός έδρας και να πάρει 3 βαθμούς χωρίς το παραμικρό άγχος.

Θα υπάρξει παρόμοιο σκηνικό το 2022-2023, όπως είχε συμβεί και το 2018-2019 στα ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, θα την πάρουμε σε λίγες ώρες από τη Λεωφόρο!

 

Προσπέρασε τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία η ΑΕΚ

Previous article

Το σερί του Μπερνάρ σταμάτησε – οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.