0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και καταγράφουμε τα όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο.

Tο τριφύλλι με σκόρερ τους Μαντσίνι και Παλάσιος πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού και επέστρεψε στην κορυφή της Super League.

Κορυφαίος για τους πράσινους στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ την διαφορά έκανε και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές συνετέλεσαν τα μέγιστα, ώστε να πάρει το τριφύλλι το τρίποντο.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι 7

Ήταν πολύ σταθερός στις επεμβάσεις του αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Στις καθυστερήσεις έκανε και μια σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Σενγκέλια και κάπως έτσι κράτησε το 2-0.

Χουάνκαρ 7

Αρκετά ανεβασμένος ήταν ο Ισπανός μπακ. Είχε ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο ενώ με τις πλαγιοκοπήσεις του δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Μάγκνουσον 7

Πολύ καλός ο Ισλανδός μπακ. Παρότι είχε να παίξει δύο μήνες ήταν πολύ καλός. Βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και ταυτόχρονα ήταν αρμονική η συνεργασία του με τον Σένκεφελντ.

Σένκεφελντ 7

Σαφώς ανεβασμένος και αυτός στο σημερινό ματς. Σωστές τοποθετήσεις, αλλά και μεταβιβάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Τον βοήθησε αρκετά και η παρουσία του Μάγκνουσον.

Κώτσιρας 6

Με εξαίρεση το τραγικό λάθος του στο πρώτο ημίχρονο, που πήγε να κοστίσει, ήταν αρκετά καλός. Πήρε αρκετές πρωτοβουλίες επιθετικά και δημιούργησε κινδύνους στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Πέρεθ 7

Καλό ματς από τον Ισπανό. Είχε πολύ σωστές μεταβιβάσεις ενώ όποτε χρειαζόταν ήρεμησε και το παιχνίδι της ομάδας. Επέστρεψε στα καλά παιχνίδια.

Κουρμπέλης 8

Σπουδαίο ματς από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Έβγαινε πρώτος σε όλες τις φάσεις ενώ με το δυναμισμό που έμπαινε στα μαρκαρίσματα βοήθησε αρκετά επιθετικά το τριφύλλι. Το πρώτο γκολ, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, είναι ουσιαστικά δικό του. Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του αρχηγού.

Τσέριν 7

Αρκετά καλός κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήταν τόσο καλός, όμως στο δεύτερο ανέβασε την απόδοσή του. Ανέβασε την απόδοσή του στο σημερινό ματς.

Παλάσιος 8

Πάρα πολύ καλός ο Αργεντίνος. Δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Πέτυχε ένα γκολ ενώ και στο πρώτο αφού από το σουτ του ξεκίνησαν όλα.

Μαντσίνι 7

Μπορεί να μην ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα ματς, ωστόσο με το γκολ του ο Παναθηναϊκός έλυσε τον… γόρδιο δεσμό.

Σπόραρ 6

Ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το γκολ. Μέτρια εμφάνιση από τον Σλοβένο φορ.

Αλλαγές παικτών Παναθηναϊκού:

Kλεϊνχέισλερ 7

Αρκετά κινητικός ήταν ο Ούγγρος όσο αγωνίστηκε. Είχε ένα πολύ καλό σουτ, που για λίγο πήγε άουτ. Έδειξε έτοιμος να βοηθήσει.

Ιωαννίδης 7

Μπήκε μέσα και έδωσε ενέργεια στην επίθεση του τριφυλλιού. Από δική του προσωπική ενέργεια πήγε να γίνει το 2-0 από τον Πούχατς, ενώ στην φάση του δεύτερου γκολ πιάνει μια υπέροχη κεφαλιά, αλλά ο Γκρατερόλ κάνει μια σπουδαία επέμβαση.

Τσόκαϊ 

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Πούχατς

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Αναστασίου: Κάναμε κάποια λάθη αβίαστα και μας τιμώρησε ο Παναθηναϊκός

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «O Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί κανείς να την υποτιμάει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.