0

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού και εστίασε σε αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ενόψει του αυριανού (8/3) αγώνα με τη Μονακό.

«Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού», προτού προσθέσει για το αυριανό ματς:

«Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η άμυνα στους εξαιρετικούς παίκτες που έχουν σε iso καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς και ο Οκόμπο. Πρέπει γενικότερα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε όλους τους παίκτες της Μονακό και το βασικότερο να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ σε κάθε χαμένη τους επίθεση».

 

Τρομερό μήνυμα Χουάνκαρ: «Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα!» (Pic)

Previous article

Πονίτκα: «Επικοινωνούμε καλύτερα και τρέχουμε περισσότερο – Δεν υπάρχει αγώνας χωρίς κίνητρο»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.