0

Ο άσος του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της NOVA: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα πως δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά για να κερδίσεις.

Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιοογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε.

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο 10ήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου.

Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια εκυαιρία μπροστά μας την Παρασκευή, αυτή είναι η ομορφιά. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των εποτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά».

Αυτός ο Παναθηναϊκός τόσο μπορεί…

Previous article

Τα highlights από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μονακό (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.