0

«Αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40 λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου. Σίγουρα, κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα γι’ αυτό θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς αμυντικά και επιθετικά για να μπορούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Οι αυτοματισμοί αφορούν και τα δύο κομμάτια. Αμυντικά, όπως προανέφερα, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και στην επίθεση προφανώς χρειάζονται καλύτερες συνεργασίες ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού», προτού προσθέσει:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, θα έλεγα, προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες ότι δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Δεν μπορούμε να μην έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Εφές και οι δύο ομάδες θα είμαστε κουρασμένες. Έχουν στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και εμείς μη νομίζετε ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βασικός στόχος όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια σκληράδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη».

Γ. Καλαϊτζάκης: «Μου αρέσει να παίρνω ευθύνες»

Previous article

Νικολογιάννης: «Να κάνει ανάλογα playoffs με τα περσινά ο Παναθηναϊκός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.