0

H Σοφία Μέντιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας, ενόψει Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, μην παραλείποντας να υπογραμμίσει τη χαρά για την επιστροφή της στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε η Σέρβα κεντρικός:

 

Για την επιστροφή της στον Παναθηναϊκό:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γύρισα στον Παναθηναϊκός, μετά την επίλυση του προσωπικού θέματος που είχα. Ήθελα πολύ να γυρίσω και είμαι πολύ ευχαριστημένη που αυτό συνέβη. Είμαι έτοιμη να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να πετύχει το στόχο της και να κατακτήσει ξανά το Κύπελλο».

Για τον ημιτελικό κόντρα στον ΑΟ Θήρας:

«Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, το γνωρίζουμε από προηγούμενες αναμετρήσεις μας. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες και να μην σκεφτόμαστε τον τελικό από τώρα. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε πρώτα τον ημιτελικό και μετά να δούμε τι θα κάνουμε στον τελικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνουμε το καλύτερο για να κατακτήσει ξανά ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο».

Για το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται ως κεντρικές:

«Είναι ευλογία για την ομάδα να έχει πολλές παίκτριες. Όσο περισσότερες παίκτριες έχει μία ομάδα, πιο υγιής είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ μας. Στην ομάδα είμαι τέσσερις παίκτριες που αγωνίζονται ως κεντρικές, πράγμα το οποίο ανεβάζει τον ανταγωνισμό και μας κάνει καλύτερες μέρα με τη μέρα».

Υπαινιγμός «βόμβα» Γιαννακόπουλου για Ντόρσεϊ! (Pic)

Previous article

Σφοδρή επίθεση ΠΑΟ σε Ολυμπιακό, ερωτήματα σε ΑΣΕΑΔ και καταγγελία στην ΕΦΙΠ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.