0

Ο Νίκολα Πέκοβιτς έπαιξε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό τη διετία 2008-10 πριν πάρει τα ταλέντα του και μετακομίσει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Τίμπεργουλβς, σχολιάζοντας την εφετινή πορεία της Παρτίζαν με τον Ζοτς στην άκρη του πάγκου.

Η Παρτίζαν διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα playoffs της EuroLeague, συνεχίζοντας από την έβδομη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-13, έχοντας πλέον τα τέσσερα από τα έξι ματς που απομένουν για τη λήξη της regular season στο Βελιγράδι.

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Πέκοβιτς φόρεσε τη φανέλα της Παρτίζαν την περίοδο 2005-08 πριν υπογράψει στον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποτελώντας μέλος της ομάδας που έκανε το triple-crown το 2009.

«Η Παρτίζαν είναι κομμάτι της ζωής μου. Πέρασα όμορφα χρόνια στο Βελιγράδι. Όλοι εμείς που έχουμε παίξει για την Ομπράντοβιτς και ξέρουμε τι σημαίνει Παρτίζαν, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό. Ακόμα και αν δεν προκριθούν στα playoffs, έχουν ήδη πετύχει πολλά» εξήγησε ο βετεράνος σέντερ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία των Σέρβων.

Πρόσθεσε, μάλιστα πως: «Με όλη την καρδιά μου, εύχομαι να προκριθούν. Ειδικά από τη στιγμή που ξέρω ότι κάθε φορά που ο Ζέλικο βρίσκεται στα playoffs, νιώθει σαν στο σπίτι του! Τα καταφέρνει μια χαρά στα playoffs και στα Final 4. Είναι σαν να παίζει σκάκι. Από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι οργανώνει τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ομπράντοβιτς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν επιτέλους μία φωνή

Previous article

Νέος ρόλος για Βέρμπιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.