0

«Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», φωνάζει ο κόσμος της ομάδας από την αρχή της σεζόν και το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έφερε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας και θα κάνει τα πάντα και στα play off να παραμείνει εκεί που είναι και να πάρει ένα πρωτάθλημα που το αξίζει τόσο πολύ.

Πρωταγωνιστής της νίκης στο Περιστέρι ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, που αρχικά δεν ήταν να ξεκινήσει, αλλά οι ενοχλήσεις του Σπόραρ στον προσαγωγό τον έφεραν στην ενδεκάδα και ο Φωτάρας έκανε παππάδες. Ανοιξε το σκορ με μία γκολάρα, κέρδισε το πέναλτι από τον Μαυρομάτη, που τον ανέτρεψε χαμηλά με το πόδι, αλλά και πάλι χρειάστηκε το var, για να δοθεί το καθαρό πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα και το πέναλτι και έκανε το 0-2. Εκτός από τα δύο γκολ είχε και άλλες δύο καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του αναστάτωνε την άμυνα του Ατρομήτου.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν όσο καλός έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο παρότι είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μαντσίνι στο 31 και τον Ιωαννίδη στο 43. Μάλιστα από ένα λάθος των Σάρλια, Κώτσιρα ο Ατρόμητος είχε μία καλή ευκαιρία στο 2, αλλά ο Σάρλια απομάκρυνε και διόρθωσε το λάθος του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος να κάνει , ότι δεν έκανε στο πρώτο. Πρέσαρε  ψηλά και με αυτό τον τρόπο ο Παλάσιος έκλεψε την μπάλα σε πάσα του Μαυρομάτη, έφθασε η μπάλα στον Ιωαννίδη που με εκπληκτικό τρόπο απέφυγε δύο παίκτες και με το αριστερό έστειλε την μπάλα εκεί που δεν πιανόταν. Το 0-1 έγινε απόλυτα δίκαια, αλλά ο Παναθηναϊκός συνέχισε με στόχο να το τελειώσει το παιχνίδι και το τελείωσε πάλι με τον Ιωαννίδη, που μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Μαυρομμάτη το πέναλτι δόθηκε μέσω var και ο Ιωαννίδης ευστόχησε και έκανε το 0-2.

Από κει και πέρα ο Γιοβάνοβιτς σκέφτηκε να προστατεύσει τους παίκτες, που ήταν στο όριο καρτών , η ομάδα έριξε ρυθμό, είχε μία, δύο ευκαιρίες να βάλει και άλλο γκολ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφερε τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας εκεί που αξίζει να είναι με βάση την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι τώρα και δεν πλήρωσε απουσίες παικτών όπως ο Αιτόρ στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, αλλά και απουσίες από παιχνίδια κομβικών παικτών, όπως ο Μπερνάρ και ο Σπόραρ.

Η ομάδα πλέον μπαίνει με καλή ψυχολογία στα play off, αν πάρει τους βαθμούς που πήρε και πέρυσι στην ίδια διαδικασία, θα παραμείνει πρώτη και επειδή αυτός ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει υποτιμηθεί από αντιπάλους, τις απαντήσεις τις δίνει στο γήπεδο και η βαθμολογία λέει την αλήθεια. Πάμε σε ένα πρωτάθλημα, που το διεκδικούν τρεις ομάδες, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση και πιο δύσκολα ο ΠΑΟΚ και φαντάζεστε πόσο μεγάλη αξία θα έχει για την ομάδα να πάρει το φετινό πρωτάθλημα.

Ολοι δίπλα στην ομάδα, στήριξη μέχρι τέλος για να δούμε τον Παναθηναϊκό και πάλι πρωταθλητή.

*Είπαμε έπαρση ας έχουν οι άλλοι, εμείς είμαστε πρώτοι σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά πάντα ταπεινοί.

*Ο Κουρμπέλης έκανε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ σταθερή ήταν με εξαίρεση την φάση του 2 όλη η αμυντική γραμμή.

*Ο Κλέινχέισλερ είχε ενέργεια, προσπάθησε με ένα, δύο σουτ να σκοράρει και φαίνεται, ότι είναι ένας παίκτης, που θα βοηθήσει πολύ στα συνεχόμενα ματς στα play off.

*Με το +2 από την ΑΕΚ και το +5 από τον Ολυμπιακό θα παίξει μεγάλο ρόλο το πρόγραμμα των play off και να μην χάσει τις διαφορές ο Παναθηναϊκός στις πρώτες αγωνιστικές.

 

Κριτική παικτών Παναθηναϊκού: «Καθάρισε» το τρίποντο ο φοβερός Ιωαννίδης!

Previous article

Η στιγμή της εισβολής των φιλάθλων του Ατρομήτου στο Περιστέρι (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.