0

Με τη νίκη επί του Ατρόμητου, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι με την επικράτηση αυτή τερμάτισαν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και μπαίνουν στην διαδικασία των πλέι οφ με 2 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ, 5 από τον Ολυμπιακό και 7 από τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, το τριφύλλι έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 12 γκολ παθητικό, ενώ η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχουν δεχτεί δύο γκολ παραπάνω ενώ ο ΠΑΟΚ 15.

Την ίδια στιγμή το τριφύλλι με τη συγκομιδή των 29 βαθμών εκτός έδρας έχει την καλύτερη επίδοση μακριά από την έδρα του σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος.Για την ακρίβεια η ΑΕΚ έχει πάρει 26 βαθμούς μακριά από την «OPAP Arena», όπως και ο Ολυμπιακός ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μαζέψει συνολικά 24 βαθμούς μακριά από την Τούμπα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το τριφύλλι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και συγκεκριμένα από τη χρονιά 2009-10, όταν και κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι φέτος το τριφύλλι σε όλο το πρωτάθλημα έχει 3 ήττες ενώ πέρυσι την ίδια εποχή είχε ήδη 10. Οπως και να έχει ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη βελτίωση σε σχέση με την περσινό σεζόν, όπου τις τελευταίες αγωνιστικές πάλευε για την είσοδό της στα πλέι οφ ενώ φέτος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θα παλέψει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα.

 

Εάν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα είναι ο πιο μάγκικος τίτλος ever

Previous article

Η παρακάμερα του αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στο Περιστέρι (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.